nokka-logo-vino

sweden english ger-lippu

nokka-logo-vino

finland swe english ger-lippu 

LUMILINGOT

TRAKTORISOVITTEISET KUORMAIMET
JA METSÄPERÄVAUNUT

MÖNKIJÄ / ATV -SOVITTEISET TYÖKONEET

KOURAT / ENERGIAKOURAT / JUONTOKOURAT

MOCOLA-PIHATYÖKONE

HAKKURIT

Facebook:

Farmarissa ennustetaan runsaslumista talvea 😊 ...

View on Facebook

Nokka on mukana Farmari-näyttelyssä osastoilla KK53 (traktorisovitteiset työkoneet) sekä U34 ja A25 (mönkijämetsäkoneet).
Tervetuloa jutustelemaan ja tutustumaan suomalaisiin metsäkoneisiin! Esillä myös juhlavuoden lumilinko!!
...

Farmari-näyttely

kesäkuu 14, 2017, 4:00pm - kesäkuu 17, 2017, 3:00pm

Nokka on mukana Farmari-näyttelyssä osastoilla KK53 (traktorisovitteiset työkoneet) sekä U34 ja A25 (mönkijämetsäkoneet). Tervetuloa jutustelemaan ja tutustumaan suomalaisiin metsäkoneisiin! Esillä myös juhlavuoden lumilinko!!

View on Facebook

Viimeisimmät uutiset:

  • Keskusvaihteen puhelinnumero +358 400 547782 alkaen 04.10.2017 -
  • Nokka-konsernin toiminnassa muutoksia - Muuramelainen perheyritys Nokka-Yhtiöt Oy ja sen tytäryhtiö Nokka Oy on asetettu konkurssiin 25.7.2017. Yhtiöissä työskenteli yhteensä 30 henkilöä. Tilanteen taustalla on jo vuosia jatkunut epäsuotuisa hintakilpailutilanteen kehitys erityisesti Baltian ja Etelä-Euroopan halvemman työvoiman maista tulevia kilpailijoita vastaan. Nokka Oy:n päätuoteryhmien – traktoriin ja mönkijään liitettävien kuormainten ja metsäperävaunujen sekä traktorisovitteisten lumilinkojen valmistuksen jatkoa selvitetään aktiivisesti. Konkurssipesän tavoitteena […]
  • Maailman vahvin puomirakenne! - Nokka Oy:n uusimmissa kuormainmalleissa on käytössä uusi innovatiivinen Septem-puomirakenne. Puomin rakenne ja valmistus on ajateltu siinä aivan uusiksi. Seitsemänkulmaisessa puomissa on entisen kahden hitsaussauman sijaan vain yksi hitsaussauma. Tämän rakenteen myötä uskallamme luvata Nokka-kuormaimille jopa neljän vuoden takuun!  
  • Uutuus! Säädettävä vetoaisa metsäperävaunuihin - Nokka-metsävaunun voi nyt varustaa säätövetoaisalla. Säätövetoaisan ansiosta näkökenttä kuormattavaan tilaan paranee huomattavasti. Nokka Oy kehitti yhteistyössä innovatiivisen asiakkaan, Aku Asikaisen kanssa säädettävän vetoaisan metsäperävaunuihin. Ylös-alas suunnassa liikkuvasta säätöaisasta on tuplahyöty: nostamalla ylös saat lisää maavaraa ja laskemalla alas saat lisää näkyvyyttä kuormatilaan! Akun kommentti: Olen käyttänyt säätöaisallista Nokka-vaunua tukkipuiden kuljetukseen metsästä kenttäsahalleni. Myös veljeni Aulis teki […]
  • FinnMetko 1.-3.9.2016 -   Tervetuloa vierailemaan osastollemme nro 52 FinnMetkoon Jämsään, 1.-3.9.2016! Nokan osastolla on esillä uusittu Master- sarjan metsäperävaunu-kuormainmallisto sekä entistä laajempi mönkijöihin liitettävä Forest Pro metsäperävaunu-kuormain mallistomme! Tule nokipannukahville osastolle 52!  

Yhteystiedot:

NOKKA OY Teollisuustie 4, 40950 Muurame

nokka (at) nokka.fi etunimi.sukunimi (at) nokka.fi

Puh. +358 44 7624526 Fax. + 358 14 3100205

Kahvila-lounasravintola NokanPaussi

Avoinna arkisin 7.30-13.30

Lounas 10.30-13.30

Katso lounaslista FB NokanPaussi