nokka-logo-vino

sweden english ger-lippu

MASTER-paketit

Uudistuksia mallistoon!

Nokka Oy:llä on vankka, lähes 40 vuoden kokemus hydraulisten kuormainten ja metsäperävaunujen valmistuksesta. Nokka on tuonut markkinoille uuden Master- sarjan kuormainvaunumalliston, jossa selkeimmät uudistukset on nostopuomiston rakenteessa, kuormaimen kiinnityksessä vaunuun ja lisääntyneissä nostokyvyissä sekä uudessa värityksessä. Kaikissa Master- sarjan kuormainten puomistoissa on uusi, ainutlaatuinen mallisuojattu Septem- rakenne. Seitsemän kulmaa ja yksi hitsaussauma mahdollistavat 10 % kestävämmän puomiston rakenteen verrattuina perinteisiin rakenteisiin. Tämä rakenneratkaisu mahdollisti kuormainten nostokykyjen lisäämisen ilman että puomistojen painoa nostetaan ainevahvuuksia lisäämällä. Kestävän puomirakenteen ansiosta Nokka Oy myöntää kuormaimilleen neljän vuoden takuun.

Mallistosta löytyy sekä 1- että 2-palkkisia metsäperävaunuja erilaisilla tukijalkamalleilla ja varusteilla. Uutuutena Nokka metsävaunuihin on saatavana hydrauliseen nivelaisaan liitetty ylö/alas säätö, jolla saadaan näkyvyys vaunun kuormatilaan paremmaksi, kuormaimelle lisää ulottuvuutta, painopistettä alemmas ja maavaraa lisättyä.

Käytä nyt hyväksesi mahtava vaihtokonetarjous K-maatalouskaupoissa. Saat vähintään 6000€ hyvityksen vanhasta, toimivasta metsäperävaunupaketistasi, kun vaihdat sen Nokan uuteen Master-sarjan yhdistelmään. Kampanja on voimassa 31.3.2017 saakka! Lisäehdot ja tarkemmat tiedot täältä.