finland sweden english

Yritys

Historia

Keski-Suomen ytimessä, Muuramessa sijaitseva Nokka-tuotteet kehittää, valmistaa ja markkinoi maatila- ja metsätalouskoneita.

Nokka-tuotteet juuret juontavat 50 vuoden taakse, vuoteen 1967, jolloin Jorma Nokkala perusti maatilalleen Viitasaarelle metalliverstaan. Ensimmäisiä tuotteita olivat Laidunlypsylaite, Lantarenki-lannanlevitin ja lumilinko.

Jorma Nokkala ja etulumilinko vuonna 1968

 Jorma Nokkala ja etulumilinko vuonna 1968 

Vuonna 1970 toiminta siirrettiin Viitasaarelta nykyiselle paikalleen Muuramen teollisuuskylään. Tuoterepertuaari on vuosikymmenten varrella ollut varsin laaja ja monipuolinen. 1979 aloitettiin myös traktorisovitteisten metsäkoneiden valmistus. 2010-luvulla tuotantoon on tullut vahvasti mukaan mönkijäsovitteiset metsäkoneet.

Nokka-tuotteet

Nykyään Nokka-tuotteet keskittyy vastaamaan jatkuvalla tuotekehityksellä kapeammilla tuotesektoreilla kansainväliseen kysyntään, Nokka-metsäkoneiden tuottamiseen, kehittämiseen ja markkinointiin.

Nokka-tuotteet arvostetaan Tuloksellisuutta, Innovatiivisuutta, Luotettavuutta ja Inhimillisyyttä niin omassa toiminnassa kuin suhteessa asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin.

Nokka metsäkoneet traktoriin ja mönkijään.