finland sweden english

KONESUUNNITTELIJAA Keuruulle – päivitetty

HT Enerco hakee Nokka-tuotteiden

KONESUUNNITTELIJAA Keuruulle

Nokka-tuotteisiin kuuluu kattava valikoima metsä- ja maatilakuormaimia sekä -vaunuja, erilaisia kouria sekä näihin liittyviä lisävarusteita. Nokka-tuotteita on valmistettu vuodesta 1979 alkaen kymmeniätuhansia kappaleita maailmanlaajuisille markkinoille.

Nokka-kuormainmallisto koostuu mönkijäsovitteisista 1,0 tm kuormaimista alkaen aina suurimpaan traktorisovitteiseen 6,3 tm malliin asti. Kuormainten mallista riippuen ulottuvuudet ovat 4,2–8,4 metriä. Metsäperävaunumallistoon kuuluvat 1- ja 2-palkkiset mallit aina 13 tonnin kantavuuteen saakka. Korkeasta laadustaan ja suorituskyvystään tunnettuja Nokka-tuotteita myydään laajan jälleenmyyntiverkoston kautta koko Euroopassa.

Bioenergia-alalla vuodesta 2000 toiminut HT Enerco kehittää ja myy Nokka-tuotteita sekä harjoittaa niihin liittyvää huolto- ja varaosaliiketoimintaa. Nokka-tuotteet valmistaa HT Enercon sopimusvalmistaja HT Laser Oy. HT Laser on yksi Suomen suurimpia metalliteollisuutta palvelevia komponentti- ja kokoonpanotoimittajia, joka panostaa vahvasti moderneihin ja tehokkaisiin tuotantomenetelmiin.

Haemme konesuunnittelijaa Nokka-tuotteiden tuotekehitys- ja suunnittelutyöhön. Työskentelet osana HT Enercon kokenutta ja osaavaa Nokka-tuotteiden tiimiä. Työpaikkasi sijaitsee HT Laserin Keuruun tehtaalla, mikä mahdollistaa jatkuvan ja  tiiviin yhteistyön tuotannon ja menetelmäasiantuntijoiden kanssa.

Etsimämme konesuunnittelija on koneinsinööri tai DI. Edellytämme hakijalta SolidWorks- ja rakennesuunnitteluosaamista. Ehdotonta etua on FEM-laskennan ja hydrauliikan tuntemuksesta. Ymmärrät ja tulet ymmärretyksi myös englannin kielellä.

Koulutamme ja perehdytämme uuden konesuunnittelijamme Nokka-tuotteiden valmistuksessa käytettäviin nykyaikaisiin tuotantomenetelmiin. Kattava perehdytysjakso tuotteiden käytännön valmistuksen parissa ennen suunnittelupöydän ääreen siirtymistä innostaa sinua. Voit olla myös hiljattain valmistunut.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä

  • kehityspäällikkö Tuomas Koskiselta puhelimitse p. 050-472 0959
  • sähköpostilla: rekry(at)htenerco.fi

Lähetä lyhyt hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 24.3. mennessä osoitteeseen: rekry(at)htenerco.fi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Nokka nostaa minkä lupaa. Tervetuloa Nokka-joukkueeseen!

Johanna Teiskonen
Hallituksen puheenjohtaja

HT Enerco Oy

 

Korjattu: 25.2. puhelinnumero.
Muokattu: jatkettu hakuaikaa 24.3. asti